Erben Wennemars

Paramedisch Presenteert aan tafel met ERBEN WENNEMARS! 

Een interactief interview met oud-schaatser en NOS-analist Erben Wennemars. Hij is zonder twijfel de meest enthousiaste schaatser die Nederland heeft gekend. Hij werd in zijn imposante schaatscarrière twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn. Tegenwoordig zet Erben zich met net zo veel enthousiasme in voor het jeugdsportfonds. Daarnaast is hij adviseur op sportmarketing-gebied, trainer en coach voor jong schaatstalent, columnist voor het AD, analyticus bij de NOS, radiopresentator voor de Nieuws BV en veelvuldig deelnemer aan hardloopevenementen.

Erben kan ons alles vertellen over onder andere hoe wij ervoor kunnen zorgen dat cliënten hun grenzen verleggen maar er wel voor zorgen dat ze niet over hun grenzen gaan. Wat zijn tips en manieren om achter de intrinsieke motivatie van een cliënt te komen ?

Benieuwd naar dit interview? We hopen je te zien in de zaal op de HAN-campus (Kapittelweg 33, A005), of kijk live mee via Teams, op woensdag 11 mei om 17:00.

In de zaal geldt vol = vol. Wil jij nu écht een plekje in de zaal bemachtigen? Meld je dan aan via de NOPFY website. Wil je een bewijs van deelname? Meld je dan ook aan via de activiteitenkalender! Bij de opmerkingen kan je een vraag noteren voor Erben. Misschien benaderen wij jou met de vraag of je de vraag zelf aan Erben wilt stellen! 

Wil je via Teams aansluiten? Meld je dan aan via de activiteitenkalender als je een bewijs van deelname wilt hebben. Je kunt je ook via de NOPFY site aanmelden om er via Teams bij te zijn. 

Als je live meekijkt krijg je op 11 mei een mail met de link naar het interview. De link naar het interview komt ook op de activiteitenkalender, NOPFY website en Instagram te staan.

Dit interview is zowel voor studenten, docenten en externen bij te wonen.

Hopelijk tot 11 mei!