Na het grote succes van vorig jaar met 3 geweldige interactieve interviews (Bibian Mentel, Machteld Huber & Bas Bloem) met gemiddeld 500 kijkers is Paramedisch Presenteert weer terug!!

Een interactief interview met klinisch psycholoog en een veelgevraagde rouwspecialist, Manu Keirse. Hij heeft diverse bestsellers geschreven over rauw en het verdriet, verlies en de laatste levensfase. Manu Keirse is bekend door de verschillende boeken die hij heeft geschreven zoals ‘afscheid van moeder’, ‘van het leven geleerd’ en ‘helpen bij verlies en verdriet’ waarvan er een paar zijn verkocht als bestsellers. In totaal heeft Keirse meer dan 300.00 boeken verkocht. Wij als paramedici in opleiding krijgen regelmatig een cliënt die te maken heeft met rouwverwerking doordat de cliënt niet meer het leven kan leiden zoals hij/zij zou willen leiden of iemand heeft verloren. ‘Verdriet is in deze tijd sterk teruggedrongen in de beschermde omgeving van het gezin. Dat terwijl mensen met verdriet maar één behoefte hebben: dat er iemand naar ze luistert.’ Uit eigen ervaring als klein jongetje uit een hecht boerendorp weet Keirse dat verdriet naast veel ellende ook verbondenheid geeft.

Benieuwd naar dit interview? We hopen je te zien in de zaal op de HAN-campus (Kapittelweg 33 lokaal A005) of kijk live mee via Teams, op woensdag 6 oktober om 17:00. 
In de zaal geldt vol = vol. Wil jij nu écht een plekje in de zaal bemachtigen? Vermeld dan bij de aanmelding op de NOPFY website dat je graag in de zaal zou willen zitten en noteer in de opmerkingen je meest originele vraag aan Manu. Wie weet nodigen we jou uit zodat je de vraag live kunt komen stellen tijdens het interview! 

Kwaliteitspunten nodig? Meld je dan aan via GGM-activiteitenkalender!

Aanmelden hoeft maar via één medium.

WhatsApp_Image_2021-08-30_at_22.16.02.jpeg