Bibian Mentel

Paramedisch Presenteert nodigt Bibian Mentel uit! 


Een interactief interview met Bibian Mentel. Zij kende sportief gezien grote successen met 128 gouden medailles waarvan zeven keer Nederlands kampioen, zeven keer wereldkampioen en drie keer paralympisch kampioen. Daarnaast is ze ridder in de orde van de Oranje-Nassau.  
Haar leven kent ook een heftige kant: ze vecht al 21 jaar tegen kanker. Voor de veertiende keer werd bij haar kanker geconstateerd en ze belandde in een rolstoel. Toen ze drie maanden in een rolstoel zat besloot ze niet bij de pakken neer te zitten en mee te doen aan Dancing With The Stars en eindigde in de finale!
Sinds kort heeft ze haar eigen documentaire op Videoland: ‘Bibian Mentel: Leef’, een intiem portret over strijdlust, positiviteit en een dans met de dood. 

Ze schuift aan bij ons zodat wij vragen kunnen stellen over haar revalidatieproces en hoe ze na haar tegenslagen nog steeds zo doelgericht is gebleven met haar doorzettingsvermogen en positiviteit. Daarnaast komen we te weten hoe wij hier als therapeuten invloed op kunnen hebben.
Het thema van dit symposium is: sport en gezondheid.

Aanmelden voor dit event kan via de website bij evenementen. 

Er zijn 30 plekken in de zaal voor NOPFY leden. Ben je geen lid en wil je er toch graag fysiek bij zijn? Stuur dan je meest orginele vraag naar paramedisch@nopfy.com en misschien kan je er als nog in de zaal bij zijn!! 
Om kwaliteitspunten te behalen moet je nogmaals aanmelden via de HAN zorg en welzijn activiteitenkalender.

Het symposium zal plaatsvinden op woensdag 25 november via video.han.nl én live op de HAN, Kapittelweg 33, lokaal A005. 

bibian.jpg