Machteld Huber

Op donderdag 25 februari 2021 schoven Machteld Huber en Elise Strating aan bij Paramedisch Presenteert, wat leidde tot een mooi gesprek over de veerkracht van gezondheid. Machteld vertelde hoe ze tot het model Positieve Gezondheid gekomen is, waarom het belangrijk is om je eigen regie hierover te nemen en hoe het zorgmodel in Nederland georganiseerd zou moeten worden. Elise vulde het interview aan met hele mooie voorbeelden uit de praktijk en hoe je Positieve Gezondheid kunt toepassen als paramedici. 

Zoals gewoonlijk sloten we af met de vraag: ‘wat zijn jullie dromen en belangrijkste levenslessen?’. Om het antwoord op deze vraag te weten te komen van deze inspirerende gasten, bekijk de uitzending dan via de volgende link terug; http://bit.do/fPcQB
Wil je weten hoe het staat met jouw Positieve Gezondheid? Ga dan naar http://www.mijnpositievegezondheid.nl, vul de enquête in en bekijk jouw spinnenweb! 

Namens Paramedisch Presenteert: hartelijk dank voor jullie actieve deelname. Het is geweldig om te zien dat de livestreams zo goed bekeken wordt!  

5fb6c175-dc65-49f8-ac18-d804f3ea08e4.jpg