Commissaris intern

Hallo! Mijn naam is Stijn Bardoel, ik ben 22 jaar en ik zit in het derde jaar van fysiotherapie. Ik neem dit jaar met veel plezier de taak van commissaris intern op mij!

Vorig jaar ben ik begonnen als actief lid bij NOPFY in de studie-inhoudelijke commissie. Hierin heb ik samen met andere commissieleden leuke workshops, lezingen en symposiums neergezet. Dit jaar wilde ik graag nog wat meer uit mijn studietijd halen en heb ik besloten deze bestuursfunctie te gaan doen. 
Commissaris intern houdt in dat ik het aanspreekpunt ben voor alle commissieleden en veel contact heb met de voorzitters van de commissies. Daarnaast ben ik ook nog bezig met het opzetten van nieuwe commissies.

Ik ben drie jaar geleden begonnen aan mijn studie en ben altijd veel bij de activiteiten van NOPFY gweest. Ik ben bijvoorbeeld al twee keer intro papa geweest en dit jaar de introductie georganiseerd met NOPFY. Dit heb ik altijd met plezier gedaan.

Naast dit alles voetbal ik nog bij studentenzaalvoetbalvereniging NSFV Morado CF en ben ik vaak in de stad te vinden, zoals op maandag bij de bierbingo in de TKB. 

Lijkt het jou ook leuk om meer uit je studie te halen en zou je graag actief lid willen worden bij NOPFY? Stuur dan een mail naar bestuur@nopfy.com! 

Schermafbeelding_2018-10-12_om_17.29.57.png