Voorzitter

Hallo! Mijn naam is Minke Bootsma, ik ben 21 jaar en momenteel vierdejaars student fysiotherapie. Het komende jaar zal ik de rol van voorzitter van het 52e bestuur vervullen. Dit houdt in dat ik de dagelijkse leiding van NOPFY op me neem. Samen met de rest van het bestuur zorg ik ervoor dat de secretariele en financiĆ«le zaken goed geregeld worden, zodat alles op rolletjes loopt. Daarnaast onderhoud ik als gezicht van de vereniging het contact met school. 

Ik ben al sinds mijn eerste jaar lid van NOPFY en ook al sinds mijn eerste jaar actief binnen NOPFY. Ik heb al in verschillende commissies gezeten en ook al een bestuursjaar gedaan bij het 50e bestuur. Hier was ik secretaris. Ik ben al die jaren met plezier actief geweest en kijk er ook naar uit om dit jaar voorzitter te zijn van deze leuke vereniging.

Omdat ik op dit moment bezig ben met mijn onderzoek ben ik vaak te vinden in de studentenkamer. Hier kan je dus altijd binnenlopen als je vragen hebt of gewoon zin hebt in een gezellig praatje. Ook kan je mij en mijn bestuursgenoten bereiken via de mail. Stuur dan een mail naar bestuur@nopfy.com

Schermafbeelding_2018-10-12_om_17.49.04.png