Commissaris extern

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marissa Schuitert, 23 jaar en momenteel vierdejaars student Fysiotherapie. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden voor en achter de bar bij festivals en in de kroeg, maar ook als trainster in de turnzaal. Ik hou ervan om leuke activiteiten te ondernemen met mijn vrienden en evenementen te organiseren.

Het aankomende jaar zal ik de functie van commissaris extern gaan vervullen. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het contact met andere verenigingen, sponsoren en partners. Ook de social media zal ik aankomend jaar tot mijn verantwoordelijkheid nemen.

Zelf ben ik sinds mijn tweede studiejaar actief lid geworden en heb ik mij met name bezig gehouden met de organisatie van de winterweek en introductie voor de nieuwe studenten. Bij deze evenementen is er veelal contact geweest met diverse organisaties en juist dit gedeelte van mijn functie sprak mij erg aan. Dit is dan ook de reden dat ik er dit jaar voor heb gekozen om als commissaris extern het bestuur aan te vullen. 

Mocht je vragen of idee├źn hebben betreffende lidmaatschap acties of onze social media kanalen, contact me dan gerust! Je kunt altijd mailen naar bestuur@nopfy.com of me aanspreken op school in de wandelgangen of studentenkamer. 


fullsizeoutput_c54.jpeg

Onze sponsoren