NOPFY's introductieweek

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Introductiecommissie '18-'19
Vanaf
26 aug. 2019 10:00:00
Tot
30 aug. 2019 13:00:00
Locatie
Winkelsteegseweg 208, 6534 AR Nijmegen

Het begin van een nieuwe studie en je studentenleven begint pas echt met een introductie!!

Studievereniging NOPFY organiseert voor de nieuwe studenten van de studies: Fysiotherapie, Ergotherapie, Voeding & Diëtetiek en Logopedie een spetterend, gezellig maar vooral feestelijk introductiekamp.

Tijdens deze introductie krijg je de kans om kennis te maken met Nijmegen, de HAN, het studentenleven en je medestudenten. Met andere woorden: deze introductie wil je echt niet missen!!

Van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus zal je als eerstejaars student te gekke dagen gaan beleven. Hierin word je begeleid door ervaren ouderejaars studenten van de bovengenoemde opleidingen en studievereniging NOPFY. Ook zullen er regelmatig docenten van de opleidingen een kijkje komen nemen.

We verblijven de gehele week op de voetbalvelden van SV Hatert te Nijmegen. De kosten voor deze geweldige week bedragen €100,- wanneer je je aanmeld voor 10 augustus, daarna zijn de kosten €110,-. Dit is inclusief slaapplek, ontbijt, lunch, avondeten, activiteiten, entree kosten van de feesten en Ale gezelligheid die dit introductiekamp biedt. Houd er rekening mee dat je voor maandag (26 augustus) een lunchpakketje meeneemt. De kosten tijdens het uitgaan zijn uiteraard voor eigen rekening.

Voor de duidelijkheid: Het is een leerzame en gezellige introductie, waarbij alles kan en alles mag. Het betreft hier GEEN ontgroening waarbij alles moet.

LET OP: Wij willen erbij vermelden dat deze week volledig door de studievereniging georganiseerd wordt en dat de HAN hier geen organisator van is! De gehele week zal in het teken staan van gezelligheid en kennismaken met mensen van alle paramedische studies. Op woensdag ga je naar de verplichte introductiedag op school, waar je de nodige informatie zal ontvangen betreffende jouw opleiding. De overige dagen staan dus los van de introductie van de HAN.

Echter, deze week wordt al jaren als fantastisch ervaren en je wilt dit dus absoluut niet missen! Schrijf je zo snel mogelijk in want VOL=VOL! Meer informatie over het aanmelden is te vinden op: https://www.nopfy.com/introductie-2019/meld-je-nu-aan

Groeten,

Studievereniging NOPFY