Sponsoren en partners

Heeft u interesse in een samenwerking met onze vereniging? Neem dan gerust contact op met Amber Ypma, onze commissaris extern, via bestuur@nopfy.com

HAN

De HAN University of Applied Sciences is de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Een kennisinstituut voor hoger onderwijs in Gelderland. Hier ontdekken meer dan 35.000 studenten hun toekomst. En brengen ruim 3700 medewerkers hun kennis en ambitie tot bloei. HAN.png
Logo_Tappers_Donker.png

Tappers & Ruig

Tappers; de stamkroeg van onze studievereniging! Met een groot team aan vrienden en vriendinnen achter de bar weten ze er bij Tappers en Ruig altijd één groot feest van te maken! Elke dag is er wel een leuke drankactie en staat de tent weer op zijn kop! 


Schermafbeelding_2023-01-24_om_15.35.42.png

Dress Me Clothing

Dress Me Clothing is een bedrijf in Nijmegen dat textiel bedrukt en levert. Dress Me zet zich in om op een flexibele manier en door een stapje extra te zetten klanten tevreden te stellen.


Logo-DressMeClothing.nl__1.jpg

VvAA

Als collectief van ruim 130.000 zorgverleners, is VvAA de stem en steun van zorgverlenend Nederland. Zij laten de stem van zorgverleners horen op zorgbrede thema’s als vermindering van bureaucratie. Met kennis, diensten en advies bieden we ondersteuning, voor en door zorgverleners.


EMFOD9J_IJkuy8ZH63NhD0cFtxc.png

Café Pool

Café Pool is het café van Nijmegen om te poolen, darten, tafelvoetballen en airhockeyen. Dit is de plek voor een gevarieerde avond uit met een grote groep mensen. 


cafe_pool.jpg

Escapeboot

Escapeboot ligt op de waal en beschikt over maar liefst 4 escaperooms. Daarnaast bieden zij veel leuke combinaties, die erg aantrekkelijk zijn voor grote groepen. 

escape_boot_nijmegen.png

Jumpsquare Nijmegen

Een indoor spring paradijs in Nijmegen. Alle leden ontvangen op dinsdagavond tussen 19:00 - 21:00 uur 50% korting op vrij Jumpen 60, 90 en 120 minuten. Op overige dagen ontvang je 20% korting op Vrij Jumpen 60, 90 en 120 minuten. Spring snel langs!

fb-1200x627.png

LaserQuest Nijmegen

Bij LaserQuest Nijmegen kunt u terecht voor de enige echte lasergame: LaserQuest, het snelle en intensieve LaserSquash en low in the dark MysticGolf (indoor midgetgolf). Het bedrijf is gevestigd in het hartje centrum Nijmegen, zodat u na een bezoek direct in de bruisende binnenstad bent voor meer gezelligheid. 


download.png

AIESEC

AIESEC biedt vrijwilligersprojecten die je helpen om jouw volgende stappen in het leven te ontdekken. Ervaar nieuwe culturen, kom uit jouw comfortzone en maak er een unieke reis van! Voor meer informatie over de vrijwilligersprojecten van AIESEC, kijk op www.AIESEC.nl/global-volunteer.

Schermafbeelding_2022-10-12_om_14.10.30.png

Café Samson

Café Samson, een café zoals een café hoort te zijn. Op elk moment van de dag kunt u bij ons genieten van één van onze specialiteiten. Van een kopje koffie met huisgemaakt gebak, tot meer dan honderd speciaalbieren, maar ook vijftien open wijnen; laat je adviseren door één van onze obers


cafc3a9-samson.png

Boekshare

Heb je ook genoeg van het kopen van dure studieboeken, om ze na je tentamen niet of voor een stuk minder te verkopen? Boekshare heeft hier de oplossing voor. Ruil jouw boeken met je medestudenten via onze community. Het werkt als volgt, als je lid wordt kun je de boeken uploaden die je niet meer gebruikt. Deze verkoop je voor coins. De coins die je verdient kan je vervolgens weer gebruiken om studieboeken te kopen die jij nodig hebt. Verstuur pakketjes via de post of spreek met elkaar op school af om verzendkosten te voorkomen. Klaar met studeren? Verkoop je coins dan terug aan ons. Nopfy leden 10% korting!

WhatsApp_Image_2022-06-01_at_6.07.44_PM.jpeg
Boekshare

Kenniscentrum Zoetstoffen

Op zoek naar feitelijke informatie over zoetstoffen?
Zijn ze veilig te gebruiken? Wat kunnen ze betekenen bij het afvallen en wat doen ze met je bloedsuikerspiegel?
Kijk dan eens op zoetstoffen.nl voor het laatste nieuws, meestgestelde vragen, leuke recepten, luister naar onze podcast of bekijk onze handige infographics.

Meer informatie ook via onze nieuwsbrief of social media.

logo_kenniscentrum_zoetstoffen_transparant_001.png

CareToMatch & Physiomatch

Zwitserland is een land dat bekend staat om zijn prachtige landschappen, uitstekende levensstandaard en sterke economie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer zorgprofessionals ervoor kiezen om in Zwitserland te werken. Het is een nieuw avontuur aan gaan, op zowel werk als persoonlijk vlak. CareToMatch en PhysioMatch helpen je graag bij het vinden van de beste baan en begeleiden je gedurende het hele proces.

Voor meer informatie kijk op: https://www.caretomatch.com/ & https://www.physiomatch.com/

Care_to_match_afbeelding.png
physiomatch_afbeelding.jpg