Sponsoren en partners

Heeft u interesse in een samenwerking met onze vereniging? Neem dan gerust contact op met Eveline van der Hoorn, onze commissaris extern, via bestuur@nopfy.com

HAN

De HAN, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, is een kennisinstituut voor hogeronderwijs in Gelderland. 

Docenten-HAN-terecht-ontslagen-om-grensoverschrijdend-gedrag.jpg

Molenstraat Nijmegen

Molenstraat Nijmegen organiseert gedurende het gehele jaar evenementen in het centrum van Nijmegen. Daarnaast beheren zij verschillende horecagelegenheden in de Molenstraat in Nijmegen. 
logo_molenstraat.png

Dress Me Clothing

Dress Me Clothing is een bedrijf in Nijmegen dat textiel bedrukt en levert. Dress Me zet zich in om op een flexibele manier en door een stapje extra te zetten klanten tevreden te stellen. 


logo_dress_me.png

Aethon

Aethon verbindt al meer dan 13 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij de overheid, bij woningcorporaties en binnen het zorgvervoer.


aethon-logo.jpg

VvAA

Als collectief van ruim 123.000 zorgverleners, is VvAA de stem en steun van zorgverlenend Nederland. Zij laten de stem van zorgverleners horen op zorgbrede thema’s als vermindering van bureaucratie. Met kennis, diensten en advies bieden we ondersteuning, voor en door zorgverleners.


vvaa.png

Café de Fuik

Café de Fuik is een van bruisende cafés van studerend Nijmegen. In dit café komen studenten en oud-studenten bij elkaar om samen een feestje te bouwen in de Eerste Walstraat in Nijmegen. 


Logo-Fuik.png

FSV Praktisch

FSV Praktisch is een vakinhoudelijke studievereniging met als doel de opleiding te verrijken met betrekking tot de kwaliteit, verdieping en de vorming van community. We vormen een innovatief platform dat de verbinding vormt tussen de student, de docent, de opleiding en het werkveld. Wij bieden studenten de kans om zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

Ontwerp_zonder_titel_1.png

Café Samson

Café Samson, een café zoals een café hoort te zijn. Op elk moment van de dag kunt u bij ons genieten van één van onze specialiteiten. Van een kopje koffie met huisgemaakt gebak, tot meer dan honderd speciaalbieren, maar ook vijftien open wijnen; laat je adviseren door één van onze obers. 


Ontwerp_zonder_titel-2_kopie.jpg

Café van Ouds

Van Ouds heeft tal van leuke evenementen voor u. Maar ook in van Ouds zelf hebben we leuke evenementen staan zoals de jaarlijkse Mosseldag, het oud en nieuw feest, pubquizzen en proeverijen. 

Ontwerp_zonder_titel-4.jpg

Café Pool

Café Pool is het café van Nijmegen om te poolen, darten, tafelvoetballen en airhockeyen. Dit is de plek voor een gevarieerde avond uit met een grote groep mensen. Ontwerp_zonder_titel-3.jpg

Jasper Fietsen

Ik ben Jasper, een sporter uit Nijmegen. Om mensen uit Nederland in Nijmegen te kunnen laten fietsen/sporten ben ik een fietsverhuur begonnen. Ik richt me op alle sportieve en recreatieve fietsers met professionele fietsen.


Ontwerp_zonder_titel-2.jpg

Dierenspecialist Raijmann

Dierspecialist is dé dierenspeciaalzaak die staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren.
Bij ons vindt u kennis en deskundigheid op het hoogste niveau! Met 80 dierspecialisten verspreid over heel Nederland. 

default_img.jpg

Escapeboot

Escapeboot ligt op de waal en beschikt over maar liefst 4 escaperooms. Daarnaast bieden zij veel leuke combinaties, die erg aantrekkelijk zijn voor grote groepen. 


Ontwerp_zonder_titel_kopie_2.jpg

IDFOTO.NL

IDFOTO.NL heeft in 150 winkels door heel Nederland apparatuur staan waarmee je pasfoto's voor rijbewijs, paspoort, visa enz. kan laten maken. Mét goedkeuringsgarantie.
Op de website kan je zien op welk adres je terecht kan, ook in Nijmegen e.o. ben je meer dan welkom!​

180500_ID_foto_sign_met_webvermelding.jpg

Studystore

Bij Studystore vind je het grootste aanbod studieboeken, educatieve eBooks en studiemateriaal van Nederland. Zij werken hiervoor nauw samen met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen. Zodat jij makkelijk en snel de juiste spullen voor jouw opleiding krijgt.


Als student profiteer je bij Studystore van scherpe kortingen. Ook kun je veel geld besparen met het kopen en verkopen van tweedehands boeken. Studeren is immers al duur genoeg. Daarnaast hebben ze regelmatig interessante studydeals, tips en acties voor je. Zo haal je álles uit je studie(tijd)!

1-STUDYSTORE_LOGO_RGB-PNG.png

LaserQuest Nijmegen

Bij LaserQuest Nijmegen kunt u terecht voor de enige echte lasergame: LaserQuest, het snelle en intensieve LaserSquash en low in the dark MysticGolf (indoor midgetgolf). Het bedrijf is gevestigd in het hartje centrum Nijmegen, zodat u na een bezoek direct in de bruisende binnenstad bent voor meer gezelligheid. 

laserquest_logo.EPS

Arsenaal 1824

Midden in het bruisende centrum van Nijmegen vind je Arsenaal 1824, een horecabedrijf voor jong en oud dat bestaat uit een modern hip Grand Café en een sfeervol Restaurant. 

Geniet van de lekkerste gerechten uit de Franse, Mediterrane en Oosterse keuken, mooie wijnen en heerlijke speciaal bieren. 

Arsenaal 1824 is iedere dag geopend en het hele jaar rond is er van alles te beleven. 

Logo_positief_-_transparant.png

Onze sponsoren