Bestuur 2020-2021

Bestuur_1.jpg
v.l.n.r. Kailash Pauner, Sanne Buil, Femke Waardenburg, Maud Rikkerink en Isa Bammens

Bestuur '20- '21

Femke Waardenburg Voorzitter
Sanne Buil Secretaris
Maud Rikkerink Penningmeester
Kailash Pauner Commissaris Intern
Isa Bammens Commissaris Extern


Op 1 september 2020 is het 54e bestuur der studievereniging NOPFY geïntroduceerd. Dit bestuur bestaat uit vier fysiotherapie studenten en één logopedie studente.

Wij zijn razend enthousiast om komend jaar aan de slag te gaan! Wil jij meer weten over wie wij zijn, hoe wij ons inzetten voor de vereniging of heb je andere vragen? Loop dan gerust de studentenkamer binnen of stuur een mail naar bestuur@nopfy.com 


Voorzitter - Femke Waardenburg

Ik ben Femke, 19 jaar en zit in mijn derde jaar van de opleiding fysiotherapie. Sinds mijn tweede studiejaar ben ik actief lid van NOPFY. Naast dat het vooral super gezellig is heb mij afgelopen jaar bezig gehouden met het organiseren van de winterweek en de introductieweek. Dit smaakte naar meer dus ben ik dit jaar de voorzitter van onze vereniging!

Als voorzitter houd ik het overzicht en zorg ik ervoor dat alles goed loopt binnen zowel de vereniging als het bestuur zelf. Daarnaast heb ik, als aanspreekpunt van NOPFY, contact met de HAN en onze leden. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten op een van onze evenementen en spreek mij dus gerust aan!

Femke_-_kopie_2.jpg


Sanne_2.jpg

Secretaris - Sanne Buil 

Mijn naam is Sanne, 23 jaar en vierdejaars student fysiotherapie. Afgelopen studiejaar ben ik actief lid geworden van NOPFY en heb ik mij beziggehouden met het organiseren van de winterweek en de introductieweek. 

Aankomen studiejaar zal ik bij NOPFY de rol van secretaris op mij nemen. Dit houdt in dat ik de mail beheer, notuleer bij alle vergaderingen en zorg dat het ledenbestand up to date blijft. 

Ik heb er onwijs veel zin in om komend jaar aan de slag te gaan als secretaris en hoop jullie snel te zien op onze activiteiten!


Penningmeester - Maud Rikkerink 

Mijn naam is Maud, 22 jaar en ik zit in het vierde jaar van de opleiding fysiotherapie. Komend jaar is mijn derde jaar als actief lid binnen NOPFY. Ik heb de afgelopen twee jaar met veel plezier in drie verschillende commissies gezeten. Ik heb mij bezig gehouden met het organiseren van de winterweek en introductieweek. Daarnaast ben ik ook actief geweest binnen de activiteitencommissie. 

Komend jaar zal ik de functie als penningmeester op mijn nemen. Ik zal mij bezig houden met de financiële zaken binnen NOPFY. Denk hierbij aan het maken van een begroting, facturen betalen/opstellen, beheren van de boekhouding en zorgen dat financieel alles klopt.

Ik heb onwijs veel zin in aankomend jaar en hoop iedereen snel te zien! Mocht je nog vragen hebben, loop gezellig de stuka binnen of spreek mij gerust een keer aan!

Maud_2.jpg


Kailash_3.jpg

Commissaris intern - Kailash Pauner

Mijn naam is Kailash, 21 jaar en momenteel vierdejaars logopedie student. Aankomend jaar wordt mijn derde jaar als actief lid binnen NOPFY. De afgelopen twee jaar ben ik actief geweest binnen de activiteitencommissie waarmee ik een aantal mooie activiteiten heb neergezet! 

Komend jaar zal ik de functie van Commissaris Intern op mij nemen. Als commissaris intern ben ik verantwoordelijk voor alles wat er zich binnen de commissies afspeelt. Ik werf nieuwe leden en zorg ervoor dat iedereen zich op zijn plek voelt binnen NOPFY. 
Ik heb onwijs veel zin in komend jaar en hoop jullie snel te ontmoeten! Mocht je mij een keer tegen komen op de HAN, de studentenkamer of een activiteit, spreek mij dan gerust aan! Als je interesse hebt in het worden van actief lid binnen NOPFY, of als je een andere vraag hebt, dan kan je mij altijd bereiken via bestuur@nopfy.com


Commissaris extern - Isa Bammens 

Mijn naam is Isa, 20 jaar en ik ben vierdejaars fysiotherapie student. Sinds vorig jaar ben ik actief lid geworden bij Nopfy. Ik heb mij toen ingezet voor de activiteitencommissie met veel plezier! 

Het contact met andere bedrijven en het opbouwen van een netwerk rond de vereniging is iets waar ik mij graag voor inzet! Daarom ga ik aankomend jaar de rol als commissaris extern op mij nemen. 

Als commissaris extern houd ik mij voornamelijk bezig met het contact onderhouden met onze partners, sluiten van contracten, up to date houden van de website en de social media. Heb je vragen of tips? Laat het mij dan weten!

Isa_1_2.jpg