Bestuur 2022-2023

Bestuur '22-'23

Lars Croes Voorzitter
Pien van Gorp Secretaris
Bashu Pauner Penningmeester
Indy Persijn Commissaris Intern
Amber Ypma Commissaris Extern
Lucie van den Akker Commissaris Promotie
IMG_6437.JPG


Op 1 september 2022 is het 56e bestuur der studievereniging NOPFY geïntroduceerd. Dit bestuur bestaat uit drie ergotherapie en drie fysiotherapie studenten.

Wij zijn razend enthousiast om komend jaar aan de slag te gaan! Wil jij meer weten over wie wij zijn, hoe wij ons inzetten voor de vereniging of heb je andere vragen? Loop dan gerust de studentenkamer binnen of stuur een mail naar bestuur@nopfy.com ​​​​​​​


Schermafbeelding_2022-10-13_om_15.50.04.png

Hoi! Mijn naam is Lars Croes, ik ben 22 jaar oud en zit in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding fysiotherapie. Komend schooljaar zal ik de functie van voorzitter op me nemen. 

Vanaf mijn eerste studiejaar ben ik al lid van NOPFY. Na het bijwonen van vele activiteiten leek het mij leuk om actief lid te worden en dit is dan al mijn derde jaar als actief lid binnen NOPFY. In mijn eerste jaar maakte ik deel uit van de activiteiten- en introcommissie. In mijn tweede jaar mocht ik de functie van penningmeester vervullen. Dit leek mij een leuke uitdaging omdat ik graag meer wilde betekenen voor deze mooie vereniging. Het bestuursjaar beviel me goed en het leek me leuk om het nog een keer te doen, zodoende ben ik dit jaar voorzitter geworden. 

Als voorzitter houd ik overzicht over de hele vereniging. Binnen de commissies en het bestuur zorg ik er voor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt van NOPFY en verzorg ik het contact met de HAN. 

Het lijkt me leuk om jullie te kunnen ontmoeten dus spreek me vooral aan op een activiteit of kom een keertje lang in de studentenkamer in B0.11. Tot snel!Hey! Ik ben Pien van Gorp, 19 jaar oud en momenteel tweedejaars ergotherapie student. Ik ben pas sinds een half jaar lid bij NOPFY, ik heb gedurende deze tijd deel uitgenomen van de studie-inhoudelijke commissie. Het leek me leuk om wat extra's voor de vereniging te betekenen, dit zal ik aankomend bestuursjaar dan ook gaan doen als secretaris!

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het mailcontact, ik zorg dat alles op de juiste plek terecht komt. Daarnaast houdt in overzicht binnen het ledenbestand en notuleer ik iedere vergadering.

Ik heb mega veel zin in komend jaar en kijk er naar uit jullie te ontmoeten. Mocht je me zien op de HAN, in de studentenkamer of op onze activiteiten, kom dan gezellig even kletsen!

Schermafbeelding_2022-10-13_om_15.51.08.png
Schermafbeelding_2022-10-13_om_15.50.42.png


Mijn naam is Bashu, ik ben 20 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van de opleiding ergotherapie.

Inmiddels is dit mijn derde jaar als actief lid bij Nopfy. Na tweemaal deel gemaakt te hebben van zowel de reis- als introductiecommissie maak ik dit jaar deel uit van het bestuur. Binnen mijn rol als penningmeester hou ik me bezig met zaken als begrotingen, boekhouding en het betalen/versturen van facturen. Verder hou ik het overzicht van alle in en uitgave binnen de vereniging. 

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten. Dus hopelijk tot snel op een borrel of activiteit! Daarnaast zijn jullie altijd welkom in de studentenkamer in B0.11!


Schermafbeelding_2022-10-13_om_15.52.00.png

Ik ben Indy Persijn, 20 jaar en momenteel vierdejaars student ergotherapie. De afgelopen anderhalfjaar ben ik actief geweest binnen de introductiecommissie, studie-inhoudelijke commissie en promocommissie! Dit beviel mij zo goed, dat het me leuk leek een deel uit te maken van het bestuur. Het aankomende jaar zal ik de functie als commissaris intern op me nemen.

Als commissaris intern ben ik verantwoordelijk voor alles wat zich onder alle leden afspeelt. Ik werf nieuwe leden en zorg ervoor dat iedereen zich op zijn plek voelt binnen NOPFY. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de sfeer en de transparantie tussen de commissies en het bestuur. Zijn er dingen die je kwijt wil? Dan kun je bij mij altijd terecht! 

Ik heb onwijs veel zin in komend jaar en hoop jullie snel te ontmoeten! Mocht je mij een keer tegen komen op de HAN, de studentenkamer of een activiteit, spreek mij dan gerust aan! Als je interesse hebt in het worden van actief lid binnen NOPFY, of als je een andere vraag hebt, dan kan je mij altijd bereiken via bestuur@nopfy.com
Mijn naam is Amber, ik ben 21 jaar oud en zit in mijn vierde jaar van de opleiding fysiotherapie. Ik zit al een tijdje bij NOPFY, ik ben begonnen in de activiteitencommissie, hierna heb ik de skireis georaganiseerd en afgelopen half jaar zat ik in de introductiecommissie. Ik heb dus al vele kanten van NOPFY gezien en daarom leek het mij leuk om nu een functie in het bestuur te mogen uitvoeren!

Mijn taak als commissaris extern is de communicatie en samenwerkingen met verschillende sponsoren en afspraken vaststellen met onze stam kroegen.

Ik heb onwijs veel zin in komend jaar en wanneer er vragen zijn kan je mij altijd aanspreken of bereiken via bestuur@nopfy.com.
Schermafbeelding_2022-10-13_om_15.54.52.png
Schermafbeelding_2022-10-13_om_15.51.38.png


Ik ben Lucie, 24 jaar en zit in mijn vierde jaar van de opleiding fysiotherapie. Ik ben pas een halfjaartje actief lid van NOPFY en heb me gedurende deze tijd bezig gehouden met het mede-organiseren van de introweek. Omdat ik nog wat meer voor de vereniging wilde betekenen leek het me leuk om mijn laatste studiejaar onderdeel te zijn van het bestuur. En dit mag ik aankomend jaar met veel plezier gaan doen met een nieuwe functie binnen het bestuur.

Als commissaris promotie ben ik verantwoordelijk voor alle sociale media kanalen, maak ik promoties voor lezingen, activiteiten en feesten, ben ik voorzitter van de PR-commissie en maak en bewerk ik foto’s van alle lezingen, activiteiten en feesten. 

Ik heb heel veel zin in komend jaar en het lijkt me leuk om jullie allemaal te ontmoeten! Heb je een vraag, wil je iets weten of gewoon even gezellig kletsen? Spreek me dan vooral aan, in de stuka of tijdens een van de activiteiten!