Reiscommissie

Na het daverende succes van afgelopen jaar zullen we ook dit jaar weer op skireis gaan! De skireis is voor elk niveau, van beginnend tot gevorderd. Hier wordt dan ook rekening mee gehouden zodat iedereen een optimale reis ervaart. Voor de mensen die nog nooit op de piste hebben gestaan zorgen wij uiteraard voor begeleiding zodat de fijne kneepjes van het vak snel geleerd worden. Tijdens deze week zullen we met elkaar vallen en opstaan, maar vooral ook veel lachen en feesten. Het is een week die door de vorige groep werd ervaren als een fantastische toevoeging aan je studententijd. Dit komt met name doordat je mensen van de andere studies leert kennen die je normaal niet snel zult spreken. Wil jij zien hoe deze weer eraan toe gaat? Check dan snel de aftermovie van vorig jaar: https://www.youtube.com/watch?v=rxVSTIXIADQ

Dit jaar zullen we vertrekken naar het prachtige Avoriaz. Dit is een gebied in Frankrijk met honderden km's piste. De skilift zit voor de deur van Residence Saskia Falaise waar we zullen verblijven en de après-ski is om de hoek, wat wil men nog meer?


Deze week wordt mede mogelijk gemaakt door 4 enthousiaste nopfy-leden die het komende half jaar gaan regelen dat dit een fantastische week wordt!

Marissa Schuitert, Evelien Volbers, Maud Rikkerink en Freek van den Brand. 

Voor ideeën of contact kun je mailen naar: reis@nopfy.com

reis.jpg
v.l.n.r. Marissa Schuitert, Maud Rikkerink, Freek van den Brand en Evelien Volbers
27972235_1828230647196437_994660041809605239_n.jpg