Reiscommissie

Commissiefoto Reisco

Reiscommissie '23-'24

Anna de Vleeschauwer Voorzitter
Anne Van Engeland Commissielid
Elike Myrthe de Boer Commissielid
Geke Gerrits Commissielid
Ruben Hommersom Commissielid
Nick Arts Commissielid


Na het daverende succes van de afgelopen jaren zullen we ook dit jaar weer op skireis gaan! De winterweek is een week waarin we met elkaar zullen vallen en opstaan, maar vooral veel met elkaar zullen skiën, snowboarden, lachen en feesten! 
Het is een week die door de vorige sneeuwliefhebbers werd ervaren als een fantastische toevoeging aan hun studententijd. 

De skireis is voor elk niveau, van beginnend tot gevorderd tot gewoon daar voor de gezelligheid. Hier wordt dan ook rekening mee gehouden zodat iedereen een optimale reis ervaart. Voor de mensen die nog nooit op de piste hebben gestaan zorgen wij uiteraard voor begeleiding zodat de fijne kneepjes van het vak snel geleerd worden. 

Dit jaar blijft het niet alleen bij de winterweek, maar organiseert de reiscommissie ook de Batavierenrace. De allergrootste estafetteloop van de wereld! Een race die start in ons mooie Nijmegen en eindigt in Enschede. Naast al dat rennen, vindt hier ook het grootste studentenfeest van Europa plaats! Heerlijk om de intensieve dag af te sluiten met onze groep. 

Voor leuke ideeën voor de weken zelf of voor overige vragen kun je mailen naar: reis@nopfy.com

Ga jij volgend jaar ook gezellig met ons mee? Wij hebben er alweer zin in!

Liefs,

De reiscommissie

PS: Benieuwd hoe deze week eraan toe gaat? Check dan snel de aftermovie van onze reis afgelopen februari naar Avoriaz: ​​​​​​

https://www.instagram.com/tv/CaNcgfVDIta/?utm_source=ig_web_copy_link