Activiteitencommissie

​De Activiteitencommissie houdt zich het hele jaar bezig met het organiseren van activiteiten om de kloof tussen studenten en docenten te verkleinen, de studenten meer te verbinden (buiten de feestjes om) en iedereen een fan-tas-tische studententijd te bezorgen!

Elk jaar zorgen wij voor onze beroemde NOPFY goes Crazy (crazy 88 door het centrum van Nijmegen). Ook doen we jaarlijks mee aan ’s werelds grootste estafetteloop, namelijk de Batavierenrace!
Daarnaast organiseren we andere leuke activiteiten die meer dan welkom zijn na een volle week van tentamens of na het behalen van een killer deadline. Wat je dus absoluut niet mag missen!

De commissie wordt bevrouwd door creatieve hardwerkende meiden die ook zeker een wijntje lusten: Minke Bootsma, Laura Claessens, Estelle Stoop, Lisanne Sieverink en Iris Went.

Met dit enthousiaste team gaan wij van dit schooljaar een top jaar maken met veel verschillende activiteiten (zie jaarplanner).

Heb jij toevallig nog leuke, nieuwe ideeën voor activiteiten die wij kunnen organiseren? Mail dan naar nopfy@live.nl of laat een bericht achter op onze NOPFY-facebook.


Onze sponsoren