Bestuur 2021-2022

Bestuur '21 - '22

Femke Waardenburg Voorzitter
Ríona Pulles Commissaris Extern
Maud Duijzings Commissaris Intern
Jan Marinus Frederik Wesseling Secretaris
Lars Croes Penningmeester
image00001_2.jpeg


Op 1 september 2021 is het 55e bestuur der studievereniging NOPFY geïntroduceerd. Dit bestuur bestaat uit vijf fysiotherapie studenten.

Wij zijn razend enthousiast om komend jaar aan de slag te gaan! Wil jij meer weten over wie wij zijn, hoe wij ons inzetten voor de vereniging of heb je andere vragen? Loop dan gerust de studentenkamer binnen of stuur een mail naar bestuur@nopfy.com 

Voorzitter - Femke Waardenburg

Ik ben Femke, 20 jaar en zit in mijn vierde jaar van de opleiding fysiotherapie. Sinds mijn tweede studiejaar ben ik actief lid van NOPFY. Naast dat het vooral super gezellig is heb mij afgelopen jaar bezig gehouden met het organiseren van de winterweek en de introductieweek. Na een jaar voorzitterschap ben ik blij dit nog een jaar te mogen doen!

Als voorzitter houd ik het overzicht en zorg ik ervoor dat alles goed loopt binnen zowel de vereniging als het bestuur zelf. Daarnaast heb ik, als aanspreekpunt van NOPFY, contact met de HAN en onze leden. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten op een van onze evenementen en spreek mij dus gerust aan!

1.jpeg
3.jpeg

Secretaris - Jan Wesseling

Hoi! Ik ben Jan, 24 jaar en zit in mijn vierde jaar van de opleiding fysiotherapie. Dit is mijn tweede jaar als actief lid van NOPFY. Ik heb gekozen om deel te worden van het bestuur omdat dit mij een leuke uitdaging leek. Vooral als secretaris, want daar zijn eigenschappen voor vereisd waar ik nog goed aan moet werken.

Als secretaris houdt ik voornamelijk onze mail op orde. Als je een mailtje stuurt naar bestuur@nopfy.com gaat dat eerst langs mij. Ik zorg dan dat het bij de goede persoon terecht komt. Daarnaast houdt ik tijdens de vergaderingen de notulen bij zodat wij achteraf nog weten wat er gezegd of afgesproken is.

Het lijkt me super leuk jullie allemaal een keer te ontmoeten! Dus hopelijk lopen we elkaar tegen het lijf tijdens een borrel of activiteit! Daarnaast kunnen jullie altijd een praatje komen maken in de stuka (B0.11).
Penningmeester - Lars Croes

Mijn naam is Lars, ik ben 22 jaar en zit in mijn derde jaar van de opleiding Fysiotherapie.

Dit is mijn tweede jaar als actief lid van NOPFY. Omdat ik mijn eerste jaar zo leuk vond binnen de activiteiten- en introcommissie leek het me leuk om nog meer te kunnen betekenen voor NOPFY. Als penningmeester houd ik het overzicht van de inkomsten en uitgaven van de vereniging. Daarnaast houd ik me bezig met begrotingen maken, de boekhouding op orde houden en betaal/verstuur ik de facturen. 

Hopelijk zien we elkaar snel op een van de activiteiten! Heb je een vraag voor me? Kom een keer langs in de stuka of stuur een mail naar bestuur@nopfy.com.
Tot snel!

2.jpeg
image00005.jpeg

Commissaris intern - Maud Duijzings

Mijn naam is Maud, ik ben 22 jaar en momenteel vierdejaars fysiotherapie student! Aankomend jaar wordt mijn derde jaar als actief lid binnen NOPFY. De afgelopen twee jaar heb ik mij onder andere bezig gehouden met het organiseren van de skireis, de introductie week en allerlei activiteiten voor onze leden. Komend jaar zal ik de functie Commissaris Intern vervullen, waarmee ik verantwoordelijk ben voor alles wat zich afspeelt onder onze leden. Ik houd contact met al onze actieve leden en daarnaast zal ik nieuwe leden verwelkomen en er voor zorgen dat iedereen zich op zijn gemakt voelt binnen NOPFY! Zijn er dingen die je kwijt wil? Dan kun je bij mij altijd terecht! 
Ik heb onwijs veel zin in komend jaar en hoop jullie snel te ontmoeten! Mocht je mij een keer tegen komen op de HAN, de studentenkamer of een activiteit, spreek mij dan gerust aan! Als je interesse hebt in het worden van actief lid binnen NOPFY, of als je een andere vraag hebt, dan kan je mij altijd bereiken via bestuur@nopfy.comCommissaris extern - Riona Pulles

Ik ben Riona, ik ben 20 jaar oud en zit in mijn vierde jaar van de opleiding fysiotherapie. Ik zit pas vrij recent bij NOPFY. Ik ben vorig jaar gestart in de activiteiten commissie, maar was razend enthousiast om mijn laatste jaar op de opleiding in het bestuur van NOPFY te kunnen deelnemen. 

Mijn taak als commissaris extern is om de lijntjes kort te houden met onze sponsoren, nieuwe samenwerkingen te starten en jullie op de hoogte te houden via de socials. Het lijkt mij leuk jullie te ontmoeten en wanneer het weer kan samen te feesten! 

Wanneer er vragen zijn kan je mij bereiken via bestuur@nopfy.com of via de social media accounts.

image00004.jpeg