Bestuur 2021-2022

Bestuur '21 - '22

Lars Croes Penningmeester
Maud Duijzings Commissaris Intern
Ríona Pulles Commissaris Extern
Femke Waardenburg Voorzitter
Jan Marinus Frederik Wesseling Secretaris


Op 1 september 2021 is het 55e bestuur der studievereniging NOPFY geïntroduceerd. Dit bestuur bestaat uit vijf fysiotherapie studenten.

Wij zijn razend enthousiast om komend jaar aan de slag te gaan! Wil jij meer weten over wie wij zijn, hoe wij ons inzetten voor de vereniging of heb je andere vragen? Loop dan gerust de studentenkamer binnen of stuur een mail naar bestuur@nopfy.com 

Voorzitter - Femke Waardenburg

Ik ben Femke, 20 jaar en zit in mijn vierde jaar van de opleiding fysiotherapie. Sinds mijn tweede studiejaar ben ik actief lid van NOPFY. Naast dat het vooral super gezellig is heb mij afgelopen jaar bezig gehouden met het organiseren van de winterweek en de introductieweek. Na een jaar voorzitterschap ben ik blij dit nog een jaar te mogen doen!

Als voorzitter houd ik het overzicht en zorg ik ervoor dat alles goed loopt binnen zowel de vereniging als het bestuur zelf. Daarnaast heb ik, als aanspreekpunt van NOPFY, contact met de HAN en onze leden. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten op een van onze evenementen en spreek mij dus gerust aan!