Bestuur 2019-2020


IMG_9056.jpg

Bestuur '19-'20

Nienke Peters Voorzitter
Lisanne Gelen Secretaris
Louisa Rötter Penningmeester
Evelien Volbers Commissaris Intern
Marissa Schuitert Commissaris Extern

v.l.n.r. Evelien Volbers, Lisanne Gelen, Nienke Peters,                                        Louisa Rötter en Marissa Schuitert.

Op 30 augustus 2019 is het 53e bestuur der NOPFY geïntroduceerd. Het bestuur bestond uit drie fysiotherapie studenten, één ergotherapie student en één logopedie student. 

Voorzitter - Nienke Peters

Mijn naam is Nienke, ik ben 22 jaar en momenteel vierdejaars student fysiotherapie. Dit jaar zal ik mij bezighouden met voorzitters gerelateerde zaken zoals bestuursvergaderingen, contact met de hogeschool/partners enz.

Vanaf mijn eerste jaar ben ik al lid van NOPFY en veel te vinden op onze activiteiten. In mijn tweede jaar ben ik actief lid geworden bij NOPFY binnen de studie-inhoudelijke commissie. Afgelopen jaar heb ik de rol van secretaris binnen het bestuur op mij genomen en aankomend jaar zal ik het voorzitterschap op mij nemen. Ik ben altijd te bereiken via bestuur@nopfy.com. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten op een van onze activiteiten. 


31A79C32-1C5B-4390-8643-ED019E4FBC31.JPG
PHOTO-2019-09-24-20-43-41.jpg

Secretaris - Lisanne Gelen

Mijn naam is Lisanne, 22 jaar, en momenteel derdejaars logopedie studente. Ik ben actief lid geworden van NOPFY halverwege mijn eerste studiejaar en heb mij beziggehouden met onder andere het organiseren van feesten, de introductie en studie-inhoudelijke activiteiten.

Aankomend studiejaar zal ik bij NOPFY de rol van secretaris vervullen, dus ik zal zorgen dat de mail geordend is en dat jullie op tijd antwoord krijgen op jullie mails. Ook houd ik de ledenbestanden bij zodat jullie allemaal fijn kunnen genieten van al onze acties!

Mochten jullie een vraag hebben over NOPFY en wat wij voor jou kunnen betekenen? Spreek ons dan gerust aan of mail naar bestuur@nopfy.com Penningmeester - Louisa Rötter

Mijn naam is Louisa Rötter, 23 jaar en ik ben momenteel derdejaars ergotherapie student. Sinds mijn tweede studiejaar ben ik zelf actief lid geworden en heb ik mij met name bezig houden met de activiteiten die georganiseerd worden door de activiteitencommissie en ben ik daarnaast betrokken geweest met de organisatie van de introductieweek. 

Dit jaar zal ik mij bezig houden met de financiële zaken binnen NOPFY.  Voor vragen over je lidmaatschap/betaling of overige financiele vragen kunnen jullie mij altijd mailen of gezellig langs komen in de studentenkamer. 

Ik heb super veel zin om het komende jaar aan de slag te gaan binnen het bestuur! Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten! Bij vragen ben ik altijd te bereiken via bestuur@nopfy.com

9595aef8-6ae9-42e3-b54e-22704932d880.JPG
PHOTO-2019-09-24-20-43-41_2.jpg

Commissaris Intern - Evelien Volbers

Ik ben Evelien Volbers, 20 jaar en momenteel derdejaars student fysiotherapie. Het aankomende jaar zal ik de functie als commissaris intern op me nemen. Voor iedereen die zich aan wil melden als actief lid ben ik bereikbaar voor een vrijblijvend gesprek. Binnen NOPFY ben ik verantwoordelijk voor de sfeer en de transparantie tussen de commissies en het bestuur.

Ik heb er onwijs veel zin om het komende jaar aan de slag te gaan binnen het bestuur en ik hoop jullie uiteraard snel eens persoonlijk te spreken. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je me altijd bereiken via: bestuur@nopfy.com


Commissaris Extern - Marissa Schuitert

Mijn naam is Marissa Schuitert, 24 jaar en momenteel vierdejaars student Fysiotherapie.

Zelf ben ik in mijn tweede studiejaar actief lid geworden en heb ik mij met name bezig gehouden met de organisatie van de winterweek en de introductieweek voor de nieuwe studenten. Bij deze evenementen is er veelal contact geweest met diverse organisaties en juist dit gedeelte van mijn functie sprak mij erg aan. Dit is dan ook de reden dat ik er dit jaar voor heb gekozen om als commissaris extern het bestuur aan te vullen. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het contact met andere verenigingen, sponsoren en partners. Ook de social media zal ik aankomend jaar tot mijn verantwoordelijkheid nemen.

Mocht je vragen of ideeën hebben betreffende lidmaatschap acties of onze social media kanalen, contact me dan gerust via: bestuur@nopfy.com of spreek me aan op school!

1970a40f-4b30-4bcd-98e9-bb784646b9f7.JPG