Studie-inhoudelijk

Studie-inhoudelijk '22-'23

Joyce Mouthaan Voorzitter
Ilse Verploegen Commissielid
Ilse Van de Kamp Commissielid
Jelisa Diesman Commissielid
Lobke de de Geit Commissielid
Eline de Cock Commissielid
Juul Berens Commissielid


De commissie studie-inhoudelijk zorgt binnen NOPFY voor de studie-inhoudelijke activiteiten. Hierbij kun je denken aan gevarieerde symposia, workshops, interactieve lezingen en colleges waarvoor je ook nog eens je kwaliteitspunten kan scoren. De activiteiten kunnen monodisciplinair zijn voor één van de vier opleidingen, maar ook multidisciplinair waarbij je vanuit verschillende oogpunten leert over het onderwerp. Maandelijks staat er een studie-inhoudelijk evenement op de planning, hiervoor kan je je inschrijven via de activiteitenkalender.

In de afgelopen jaren heeft de commissie veel verschillende evenementen georganiseerd zoals, patiëntendemonstraties over onder andere de spierziekte ALS en een dwarslaesie. Maar ook workshops over autisme, de ganganalyse, veganisme en blinden en slechtzienden. Twee keer per jaar worden er grote multidisciplinaire evenementen georganiseerd zoals colleges met Maarten van der Weijden en Loes Heijmans-Beek. Ook worden er meer verbredende colleges gegeven zoals motivational interviewing en LinkedIn. 

Mis jij iets in jouw opleiding of heb jij een interessant onderwerp waar jij meer over zou willen weten? Mail al jouw ideeën naar: studieinhoudelijk@nopfy.com of laat een bericht achter op onze social media!

Wie weet tot snel bij een van onze studie-inhoudelijke activiteiten!

Liefs,

De studie-inhoudelijk commissie

Onze sponsoren