Studie-inhoudelijk

Studie-inhoudelijk '19-'20

Annemijn Beekman Commissievoorzitter
Sanne Beers Commissielid
Wais Diyar Commissielid
Jelmer Thom Fischer Commissielid
Robin Scheijen Commissielid
Bas van Westerveld Commissielid

De commissie studie-inhoudelijk zorgt binnen NOPFY voor de studie-inhoudelijke activiteiten. hierbij kan je denken aan gevarieerde symposia, workshops, interactieve lezingen en colleges waarvoor je ook nog een je kwaliteitspunten kan scoren. De activiteiten kunnen monodisciplinair zijn voor één van de vier opleidingen, maar ook multidisciplinair waarbij je vanuit verschillende oogpunten leert over het onderwerp. Maandelijk staat er een studie-inhoudelijk evenement op de planning, hiervoor kan worden ingeschreven via de activiteitenkalender.

In de afgelopen jaren heeft de commissie veel verschillende evenementen georganiseerd zoals, patiëntendemonstraties over onder andere de spierziekte ALS en een dwarslaesie. Maar ook workshops over autisme, de ganganalyse, veganisme en blinde en slechtziende. Twee keer per jaar worden er grote multidisciplinaire evenementen georganiseerd zoals colleges met Maarten van der Wijde en Loes Heijmans-Beek. Ook worden er meer verbredende colleges gegeven zoals motivational interviewing en LinkedIn. 

Mis jij iets in jouw opleiding of heb jij een interessant onderwerp waar jij meer over zou willen weten? Mail al jouw ideeën naar: studieinhoudelijk@nopfy.com of laat een bericht achter op onze NOPFY-facebook!
Schermafbeelding_2018-10-14_om_20.25.13.png
v.l.n.r. Bas van Westerveld , Sanne Beers, Annemijn Beekman, Jelmer Fischer Melanie Lemmens, Wais Diyar en Lisanne Geelen. Ontbrekend op de foto: Robin Scheijen.