Bestuur 2023-2024

Bestuur '23-'24

Jaap Miessen Voorzitter
Cas Bergboer Secretaris
Gijs Jurjus Penningmeester
Noëlle van Manen Commissaris Intern
Lucy Sanders Commissaris Extern
Floor Janssen Commissaris Promotie
Bestuursfoto

Op 1 september 2023 is het 57e bestuur der studievereniging NOPFY geïntroduceerd. Dit bestuur bestaat uit vier fysiotherapie studenten, één voeding&diëtetiek studente en één ergotherapie studente. 

Wij zijn razend enthousiast om komend jaar aan de slag te gaan! Wil jij meer weten over wie wij zijn, hoe wij ons inzetten voor de vereniging of heb je andere vragen? Loop dan gerust de studentenkamer binnen of stuur een mail naar bestuur@nopfy.com 


Mijn naam is Jaap Miessen. Ik ben 23 jaar oud en ik zit in mijn laatste jaar van fysiotherapie. Komend schooljaar mag ik de functie als voorzitter van NOPFY op mij nemen. Na 2 jaar deelgenomen te hebben aan verschillende activiteiten, feesten en lezingen leek het mij heel leuk om deze activiteiten te organiseren! Ik ben in januari 2022 begonnen bij de activiteitencommissie en in september 2022 ben ik voorzitter geworden van deze commissie. Het leek mij heel leuk, leerzaam en bijzonder om wat terug te geven aan deze mooie vereniging, waardoor ik heb gesolliciteerd voor de functie voorzitter. 
Dit jaar zal ik het overzicht over de gehele vereniging houden, zorg ik dat het contact tussen de HAN en NOPFY goed verloopt, zorg ik dat binnen het bestuur alles soepel verloopt en ben ik het aanspreekpunt van NOPFY. 

Het lijkt mij leuk om jullie te kunnen ontmoeten, dus spreek mij vooral aan op een activiteit, feest of borrel! Verder zal ik geregeld in de studentenkamer zitten op B0.11, dus loop vooral een keer langs!

Bestuursfoto Jaap
Bestuursfoto Cas

Hoi! Mijn naam is Cas Bergboer, ik ben 22 jaar oud en zit in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding fysiotherapie. De afgelopen 2 jaar heb ik deel uitgemaakt van de activiteitencommissie. Hierin heb ik veel mooie activiteiten mogen regelen, zoals het shotjesbowlen, bierproeverij, de Batavierenrace en nog veel meer!
Het leek mij erg leuk om wat extra’s voor deze geweldige vereniging te betekenen, en dit zal ik aankomend bestuursjaar dan ook gaan doen als secretaris! 

Als secretaris houd ik voornamelijk onze mail op orde. Als je een mailtje stuurt naar bestuur@nopfy.com zal dat eerst langs mij gaan. Ik zorg dan dat dit mailtje bij de juiste persoon terecht komt. Daarnaast houd ik overzicht binnen het ledenbestand en notuleer ik tijdens iedere vergadering. 

Ik heb mega veel zin in aankomend jaar en kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten!
Spreek mij vooral aan als je mij tegenkomt op de HAN, tijdens een feest, een borrel of activiteit. Tot snel! 


Hoi allemaal! Mijn naam is Gijs Jurjus. Ik ben 21 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar van fysiotherapie. 
Na deel uitgemaakt te hebben van Paramedisch Presenteert, de reiscommissie en introductiecommissie, zal ik dit jaar de functie van penningmeester vervullen binnen het bestuur van NOPFY. Ik zal mij vooral bezig houden met zaken als de begrotingen, boekhouding en het betalen/versturen van facturen. 

Ik heb super veel zin in het komende jaar en hoop veel van jullie te ontmoeten op al onze feesten/activiteiten. 
Spreek mij dan ook gerust aan als je mij tegenkomt! 

Bestuursfoto Gijs
Bestuursfoto Noëlle

Hallo allemaal! Mijn naam is Noëlle van Manen, 21 jaar oud en zit nu in mijn derde jaar van de studie fysiotherapie. Afgelopen schooljaar maakte ik deel uit van de activiteitencommissie. Om meer uitdaging op te zoeken en meer te betekenen voor de vereniging, ga ik aankomend jaar de functie als commissaris intern binnen het bestuur van NOPFY vervullen. 

Ik houd me bezig met alles wat zich afspeelt bij de leden en ben hiernaast de vertrouwenspersoon van de vereniging. Hierdoor zorg ik er voor dat iedereen zich welkom voelt binnen de vereniging en dat iedereen zich op zijn plek voelt binnen de vereniging.

Ik heb enorm veel zin in aankomend jaar en om jullie te ontmoeten. 
Je kunt mij altijd bereiken via bestuur@nopfy.com voor vragen over de vereniging, als je interesse hebt om actief lid te worden of als je iets kwijt wil 
Hee! Ik ben Lucy Sanders, 20 jaar oud en zit momenteel in mijn vierde jaar van de opleiding ergotherapie. Inmiddels is dit mijn derde jaar als actief lid bij NOPFY. Ik heb tweemaal deel uit gemaakt van de Feestcommissie en merkte dat het contact met diverse organisaties mij erg aansprak. 
Komend jaar neem ik de functie als commissaris extern op mij. 
Dit lijkt mij een mooie uitdaging, omdat ik graag meer wil betekenen voor onze vereniging. Mijn taak als commissaris extern is om het contact met samenwerkingen, sponsoren en onze stamkroeg te onderhouden. 

Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten. Je mag mij altijd aanspreken of mailen naar bestuur@nopfy.com.Bestuursfoto Lucy
Bestuursfoto Floor

Hoihoi! Mijn naam is Floor Janssen, 20 jaar en ik zit momenteel in het tweede jaar van de studie voeding&diëtetiek. Een half jaar geleden ben ik actief lid geworden bij NOPFY en heb ik het enorm naar mijn zin gehad. Ik heb geholpen bij het organiseren van alle feesten en borrels. 

Nu heb ik geluk dat ik de leukste functie mag uitvoeren binnen het bestuur als commissaris promotie. 
Ik ben verantwoordelijk voor alle social media kanalen, en ik zorg ervoor dat alle promoties op tijd online komen. 
Daarnaast ben ik voorzitter van de PR-commissie en zorg ik ervoor dat er bij elke activiteit of feest weer leuke foto's en filmpjes worden gemaakt! 

Je mag mij altijd aanspreken als je mij ziet op school of op een feest/activiteit. Het lijkt mij super leuk om jullie allemaal te leren kennen!