Paramedisch presenteert: Bibian Mentel

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Paramedisch presenteert '20-'21
Datum en tijd
25 nov. 2020 16:45 - 18:15
Locatie
HAN K33.A005 of video.han.nl

Paramedisch Presenteert nodigt Bibian Mentel uit op woensdag 25 november! 


Een interactief interview met Bibian Mentel. Zij kende sportief gezien grote successen met 128 gouden medailles waarvan zeven keer Nederlands kampioen, zeven keer wereldkampioen en drie keer paralympisch kampioen. Daarnaast is ze ridder in de orde van de Oranje-Nassau.  
Haar leven kent ook een heftige kant: ze vecht al 21 jaar tegen kanker. Voor de veertiende keer werd bij haar kanker geconstateerd en ze belandde in een rolstoel. Toen ze drie maanden in een rolstoel zat besloot ze niet bij de pakken neer te zitten en mee te doen aan Dancing With The Stars en eindigde in de finale!
Sinds kort heeft ze haar eigen documentaire op Videoland: ‘Bibian Mentel: Leef’, een intiem portret over strijdlust, positiviteit en een dans met de dood. 

Ze schuift aan bij ons zodat wij vragen kunnen stellen over haar revalidatieproces en hoe ze na haar tegenslagen nog steeds zo doelgericht is gebleven met haar doorzettingsvermogen en positiviteit. Daarnaast komen we te weten hoe wij hier als therapeuten invloed op kunnen hebben.
Wil jij graag het interview bijwonen op de HAN en ben je lid van NOPFY? Stuur dan bij je aanmelding de meest originele vraag in voor Bibian Mentel en bemachtig een plekje in de zaal! 

Het symposium zal 25 novemeber om 17:00 uur plaatsvinden via video.han.nl én voor NOPFY leden live op de HAN, Kapittelweg 33, lokaal A005         

Voor het behalen van kwaliteitspunten is het van belang om je tevens aan te melden via de HAN zorg en welzijn activiteitenkalender.