Introductiekamp 2018 is vol!

Lieve aankomende studenten voor het studiejaar 2018-2019

Ook wij waren behoorlijk verbaasd maar vooral super trots! Ons introductiekamp is momenteel al geheel volgeboekt! Ontzettend leuk als je je al aangemeld hebt, ontzettend jammer als je te laat bent geweest. Mocht je geïnteresseerd zijn om toch mee te doen, mail ons dan: introductienopfy@live.nl 

We zullen een reservelijst gaan bijhouden en hoe sneller je ons dus ook mailt, hoe groter de kans is dat je nog kunt deelnemen. Mailen geeft echter geen garantie op een plek tijdens het kamp! 

Op woensdag 29 augustus zal de kennismakingsdag met je klas plaatsvinden. Deze is verplicht voor zowel deelnemers als niet-deelnemers aan de NOPFY-introductieweek. Daarna is er vanaf 16:00u een gratis BBQ georganiseerd op de HAN waar je ook van harte welkom bent als je niet deelneemt aan de introductieweek van NOPFY. 

Liefs,

Introductiecommissie 2018

YAY! We hebben een nieuwe site. Hij is nog under construction , maar binnenkort blijf je hier helemaal op de hoogte van alles over NOPFY!


Welkom op de officiële site van studievereniging NOPFY!!

Wij zijn dé studievereniging van het Instituut Paramedische Studies en vertegenwoordigen de studenten Fysiotherapie, Voeding & Diëtetiek, Ergotherapie en Logopedie die studeren aan de HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

NOPFY bestaat al sinds 1967 en is hiermee de oudste studievereniging van de HAN. Met ons grote studentenbereik zijn wij tevens de grootste! Iets om trots op te zijn, dachten wij zo.Evenementen

27
aug.
INTRODUCTIEWEEK NOPFY
  • Sociaal
  • S.V. Hatert
20
sep.
POOLPARTY
  • Sociaal
  • Sportfondsenbad West

Onze sponsoren