Nieuwsbrief september

Wij van NOPFY zijn super blij met jullie als leden en willen jullie uiteraard van alle nieuwtjes en leuke activiteiten op de hoogte houden. Want wat hebben we al veel nieuwe leden dit schooljaar. Het is daarom tijd voor de eerste nieuwsbrief van het jaar en wát hebben we al veel leuke dingen gedaan en er komen ook veel leuke dingen aan. 

 

NOPFY goes olympic

Het is ondertussen al een maand geleden, maar wat was weer een fantastische introductieweek. Op sv. Hatert hebben we ook dit jaar weer veel enthousiaste kinderen, papa’s en mama’s mogen ontvangen. Samen hebben we een top week gehad met onder andere de kroegentocht, prachtige feesten op hatert en om niet te vergeten de leuke spellen. Wij willen graag alle papa’s en mama’s bedanken en natuurlijk de kinderen! 

 

Ieder jaar in september geeft het bestuur het stokje over aan nieuwe bestuursleden. Wij willen het bestuur 2017-2018 bedanken voor alles wat zij voor ons en de leden betekent hebben. 

Met trots presenteren wij jullie ons nieuwe bestuur:

Minke Bootsma: voorzitter

Nienke Peters: secretaris

Rebekka Beukers: penningsmeester

Stijn Bardoel: commissaris intern

Eveline van der Hoorn: commissaris extern

 

Terugblik poolparty NOPFY, Aventum, Plexus en Swere
Na een teleurstelling vorig schooljaar heeft dit jaar eindelijk de poolparty plaatsgevonden. En wat was het een knalfeest! We waren bijna uitverkocht en iedereen was goed in de stemming. Wij, en hopelijk jullie ook, kijken terug op een geslaagde poolparty en hopen dat we het volgend jaar gewoon weer kunnen organiseren. 

 

Natuurlijk hebben we weer heel wat leuke evenementen op de planning staan, zoals activiteiten, feesten en studie-inhoudelijke activiteiten. 
3 oktober zal ons jaarlijkse after intro weer plaatsvinden, ditmaal in de drie gezusters en de Heidi’s. Trommel heel je introgroepje op en kom gezellig nog één keer de intro herbeleven. 

 

Op 9 oktober is het al weer tijd voor onze eerste Algemene Leden Vergadering. Tijdens deze ALV wordt besproken wat de verschillende commissies van NOPFY bezig houdt en horen wij graag jullie mening over de activiteiten en nieuwe ideeën. Dus jullie zijn van groot belang! Een nieuw studiejaar betekent natuurlijk ook een nieuw bestuur. Wij willen het nieuwe bestuur dan graag aan jullie voorstellen. De ALV zal plaatsvinden bij van Buren. Om 19:30 uur is er inloop en kun je een lekker bakje koffie of thee krijgen en om 20:00 uur zullen we van start gaan. Hopelijk zien we jullie dan allemaal!  

 

Er staan nog veel meer leuke activiteiten op de planning:

ALV: 9 oktober 2018

NOPFY goes crazy: 11 oktober 2018

Borrel in de Malle Babbe: 30 oktober 2018

Bowlingstoernooi: 15 november 2018

Borrel in de Malle Babbe: 20 november 2018 

Borrel in de Malle Babbe: 17 december 2019

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen