NOPFY skireis

NOPFY skireis

Na het daverende succes van afgelopen jaar zullen we ook dit jaar weer op skireis gaan! De skireis is voor elk niveau, van beginnend tot gevorderd. Hier wordt dan ook rekening mee gehouden zodat iedereen een optimale reis ervaart. Voor de mensen die nog nooit op de piste hebben gestaan zorgen wij uiteraard voor begeleiding zodat de fijne kneepjes van het vak snel geleerd worden. Tijdens deze week zullen we met elkaar vallen en opstaan maar vooral ook veel lachen en feesten. Het is een week die door de vorige groep werd ervaren als een fantastische toevoeging aan je studententijd. Dit komt met name doordat je mensen van de andere studies leert kennen die je normaal niet snel zult spreken. Wil jij zien hoe deze week er aan toe gaat? Check dan snel de aftermovie van vorig jaar: https://www.youtube.com/watch?v=rxVSTIXlADQ

Dit jaar zullen we vertrekken naar het prachtige Avoriaz. Dit is een gebied in Frakrijk met meer dan honderden km’s aan piste. De skilift zit voor de deur van Residence Saskia Falaise waar we zullen verblijven en de apres-ski is om de hoek, wat wilt men nog meer! 

De inschrijving voor de skireis zal openen op vrijdag 12 oktober om 9:00 uur. De link is te vinden via de facebook. Houdt deze dus goed in de gaten want VOL=VOL! De overige informatie is ook terug te vinden via onze facebookpagina.

Twijfel niet langer, meld je aan en komt mee genieten van de mooiste week van het studiejaar! 

Deze week word mede mogelijk gemaakt door 4 enthousiaste nopfy-leden die het komende half jaar gaan regelen dat dit een fantastische week wordt!

Marissa Schuitert, Evelien Volbers, Maud Rikkerink en Freek van den Brand. 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen