SERIOUS LOCKDOWN!!

SERIOUS LOCKDOWN!!

WINACTIE SERIOUS LOCKDOWN 2019 - 16 T/M 18 DECEMBER!!

Ja mensen, het is alweer bijna zo ver!! Ook dit jaar gaan maar liefst 14 besturen de uitdaging weer en laten zich 24 uur opsluiten in Bascafe voor het goede doel! De besturen zijn verdeeld over 3 dagen waarin er wordt gefeest, allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd en bovenal geld wordt opgehaald voor 3FM serious request: The Lifeline! Het doel van dit jaar is: bescherming tegen mensenhandel! Gedurende deze 24 uur zullen de bestuursleden niet slapen en eten om de optimale uitdaging aan te gaan!

Voorafgaande aan de LOCKDOWN willen wij natuurlijk al het mogelijke doen om zoveel mogelijk geld te kunnen doneren. Vandaar deze winactie! 

Raad jij hoeveel knikkers er in deze pot zitten? Dan maak je kans op een uur bowlen met vrienden en taptegoed + nachos bij Tappers om na het bowlen gezellig verder te borrelen! Elke keer raden is €1,-. Het geld wat we ophalen gaat allemaal naar het goede doel! Je kan zo vaak raden als je wil!! Ga naar https://www.nopfy.com/evenementen/lockdown meld je aan als gast (uitloggen dus als je lid bent) en stem!! In de opmerkingen kun je aangeven hoeveel knikkers jij denkt dat er in de pot zitten! Wil je vaker gokken? Koop dan meerdere tickets en zet in de opmerking alle aantallen waarmee jij wil stemmen!! Hoe meer hoe beter, het geld gaat tenslotte naar het goede doel en jij maakt meer kans op de hoofdprijs!!!


Bascafe zal naast alle acties en veilingen tijdens de lockdown voor elke verkocht biertje €0,50 cent doneren aan het goede doel. Kortom, jouw bezoek brengt nog meer geld op!!! Kom dus gezellig langs!! 

Wil je meer weten over dit evenement?? Ga dan naar: https://www.facebook.com/seriouslockdownstudenteneditie/

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen