UNITED FOR ALL!

UNITED FOR ALL!

Als studenten in Nijmegen hebben we over het algemeen niets te klagen. Het grootste deel van ons heeft een dak boven zijn/haar hoofd, eten op tafel en vrienden om zich heen. Helaas gaat het niet met iedereen zo goed in deze stad en spelen er tal van maatschappelijke problemen, waar we in het studentenleven meestal niet zo veel van merken. 

Zo zijn er gezinnen die onder de armoedegrens leven, mensen die door een fysieke of mentale beperking niet mee kunnen draaien in de maatschappij en asielzoekers die te maken krijgen met discriminatie. Helaas zijn dit maar een aantal voorbeelden van maatschappelijke problemen, en zijn er nog veel meer mensen die zich in een moeilijke situatie bevinden.

Stichting United for All helpt deze kwetsbare groepen door te zoeken naar duurzame oplossingen voor hun situatie. Zo willen we een steentje bijdragen aan de stad waar wij onze mooie studententijd mogen beleven.

Wil jij hier ook deel van uitmaken? Bij stichting United for All zul je niet alleen een verschil kunnen maken in Nijmegen, maar ook persoonlijk groeien kunnen doormaken, door de trainingen die we aanbieden. Je werkt samen met andere enthousiaste vrijwilligers van verschillende studierichtingen en – niveau’s.

Meld je hier aan als vrijwilliger, of ga voor meer informatie naar www.unitedforall.nl !

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen